Algemene Voorwaarden

1. Inleiding

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden.

1. Algemeen
De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Beautysalon Luminance en een cliënt waarop Beautysalon Luminance deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

Kom op tijd, maar niet te vroeg. Indien ik voor of na uw geplande afspraak een andere behandeling heb staan, is de desbetreffende klant wellicht nog in de salon. Indien u te laat komt, is het afhankelijk van de hoeveelheid resterende tijd of de geplande afspraak uitgevoerd kan worden. Indien u meer dan een kwartier te laat komt, komt de afspraak helaas te vervallen en zijn wij genoodzaakt de kosten van de desbetreffende behandeling in rekening te brengen.

Geboekte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Dit geeft ons een kans om wellicht een ander blij te maken met uw plekje. Wordt de afspraak binnen 24 uur geannuleerd? Dan behouden wij ons recht en zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de desbetreffende behandeling in rekening te brengen.

U krijgt, bij het maken van een afspraak een bevestigingsmail, als ook een herinneringsmail om u te attenderen op uw afspraak.

Bij het boeken van een afspraak, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 2. Afspraken
1. De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vierentwintig uur voorafgaande aan de afspraak aan Beautysalon Luminance melden.
2. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Beautysalon Luminance het volledige tarief voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door berekenen.
3. Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de salon komt mag de medewerker de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het volledige tarief van de behandeling aan de cliënt door berekenen.
4. Indien de cliënt bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd in de salon aankomt, mag de medewerker de gehele afspraak annuleren en toch het volledige tarief van de behandeling aan de cliënt door berekenen.
5. Beautysalon Luminance moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vierentwintig uur voorafgaande aan de afspraak aan de cliënt melden.

4. Persoonsgegevens & privacy
1. De cliënt voorziet de medewerker vóór de/bij de eerste behandeling van alle gegevens, waarvan de medewerker aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de cliënt redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen.
2. De medewerker neemt de persoonlijke gegevens van de cliënt op en verwerkt deze in een klantenbestand.
3. De schoonheidssalon behandelt de vertrouwelijke gegevens van de cliënt volgens de richtlijnen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
4. De schoonheidssalon zal gegevens van de cliënt niet verkopen of verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming vooraf van de cliënt.

5. Betaling
1. Beautysalon Luminance vermeld alle prijzen van de behandelingen en de producten zichtbaar
2. De gemelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
3. In sommige gevallen zijn de pedicure behandeling btw-vrijgesteld onder de voorwaarden gesteld vanuit het WKKGZ.
4. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.
5. De cliënt dient direct na afloop van de behandeling de betaling van de behandeling en eventuele producten per pin of contant te voldoen.
6. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigen en of fouten.

 

Vakantie

Wegens vakantie ben ik gesloten van 3 tot en met 13 augustus.