Merken

Alpha H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Geen onnodige ingrediënten

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop; daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden; wordt er waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten; ongeacht de prijs van de grondstoffen.

Magnetic

Voor de nagelbehandelingen werken wij met de producten van Magnetic.

Magnetic is het cosmeticamerk van de Nederlandse nagelstylist Mey Liang. Zij bouwde haar nagelsalon uit tot een toonaangevende groothandel in nagelproducten. Magnetic levert als nagel groothandel een totaalpakket professionele producten voor kunstnagels, manicure en voetverzorging.
Het motto is Nail Care designed for professionals, by professionals. Ze testen al hen producten uitvoerig met een kritisch team van nagelstylisten en pedicures.

Haar opleidingsinstituut The Magnetic Nail Academy leidde duizenden professionele nagelstylisten op. Vanuit het hoofdkantoor in Soesterberg exporteren Mey en haar man de Magnetic-producten over de hele wereld. Met meer dan dertig jaar praktische ervaring heeft Magnetic een lijn van absolute topproducten in de markt gezet, nagelproducten van hoge kwaliteit.

Perfect eyelash

Voor de wimperextensions werken wij met de producten van Perfect Eyelash.

Met een uiterst compleet aanbod in wimperproducten vanuit hun eigen branding onderscheiden ze zich van andere groothandels in de branche. De producten worden continu getest op houdbaarheid en kwaliteit. Door continu en dagelijks contact met leveranciers, fabrikanten en collega’s uit het buitenland houden ze hun kennis hoog en blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor bieden ze alleen de beste producten aan.

Mrs lashlift

De producten van de Mrs. Lashlift vertegenwoordigen een hoge kwaliteit en innovatie. Ze leveren de meest innovatieve en hoogwaardige producten welke allemaal binnen de EU geproduceerd worden, hiernaast zijn de producten ook dierproefvrij.

De grote drijfveer achter het merk is passie. Passie voor het merk, de producten en het delen van deze passie.

Browtycoon

De producten van Browtycoon worden in hun eigen fabriek in India geproduceerd en ze bezitten de exclusieve rechten van de henna formule, dit draagt eraan bij dat de producten van erg hoge kwaliteit zijn.
Bijna alle producten van Browtycoon zijn vegan en alle producten zijn dierproefvrij!
Ook zijn de producten van Browtycoon extreem veilig verklaard door een veiligheidsbeoordelaar van het NVWA. Alle documenten met betrekking op de veiligheidsvoorwaarden zijn beschikbaar voor de Europese markt.

Vakantie

Wegens vakantie ben ik gesloten van 3 tot en met 13 augustus.