Gezichts
behandelingen

Bij Beautysalon Luminance maken wij voor de gezichtsbehandelingen gebruik van het Captur Pro huidanalyse systeem.

Door gebruik te maken van deze innovatieve huidanalyse kunnen we beter de conditie van de huid meten en hierop de behandelingen aanpassen. Zo krijgt elke klant een uniek samengestelde behandeling, en kunnen er huidproblemen aangepakt worden naar de wens van de klant.

 

Werking Captur Pro huidanalyse systeem

Het gelaat wordt met 3 soorten belichting ( RGB licht, Gepolariseerd licht en UV-licht ) in de gelaat-cabine gefotografeerd met een speciale huidcamera.
Met de Captur Pro kunnen wij onder andere het volgende beter zien en beoordelen;Huidanalyse

• Poriën
• talg /sebum/acne
• rimpels & fijne lijntjes
• textuur
• pigmentatie / vlekken
• vochtgehalte
• elasticiteit
• zonschade

De foto’s worden volledig geanalyseerd waarna de analyseresultaten in duidelijke grafieken en afbeeldingen worden weergeven. Het is ook mogelijk om uitslagen te vergelijken, bijvoorbeeld voor het beoordelen van het effect van de behandeling, of de werking van een product. Tevens kun je met de Captur Pro ook de SPF-waarde van zonproducten testen.

Bent u benieuwd geworden naar de conditie van uw huid? Dan is het mogelijk om bij ons los van een gezichtsbehandeling een huidanalyse te boeken. Hierbij wordt uw huid geanalyseerd met de Captur Pro, en zal er een passend advies gegeven worden.

 

In ons aanbod hebben wij verschillende soorten gezichtsbehandelingen:

 

Quick Cleansing Treatment

Deze korte behandeling van 35 minuten is erop gericht om de huid te reinigen en een snelle fix-up te geven. De behandeling bestaat uit een huidanalyse met de Captur Pro, een oppervlakte reiniging, een diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, het inmasseren van een crème masker en met als afsluiting het aanbrengen van een serum en een dag-/nachtverzorging.

Basic Treatment

Deze behandeling van 60 minuten is gericht op een kennismaking met de producten van Alpha-H, bij deze behandeling wordt er weinig gewerkt met zuren, waardoor het een uitstekende manier is om te beginnen met zuren en de huid aan zuren te laten wennen.
De behandeling bestaat uit een huidanalyse met de Captur Pro, een dubbele oppervlakte reiniging, een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een masker, massage en als afsluiting het aanbrengen van een serum, oog crème, en een dag-/nachtverzorging.

Liquid Gold Treatment

Deze behandeling van 60 minuten is gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen, zoals onzuiverheden, vaalheid, een doffe huid, pigmentatie problemen, verslapping, zon beschadiging, of een vochtarme huid. Een behandeling die voor veel huiden geschikt is. De behandeling bestaat uit een huidanalyse met de Captur Pro, een dubbele oppervlakte reiniging, een dubbele dieptereiniging met liquid gold, onzuiverheden verwijderen, een na reiniging, een masker, een massage, en als afsluiting het aanbrengen van een serum, oogcrème, en een dag-/nachtverzorging.

30% Glycolic Acid Peel Treatment

De behandeling van 75 minuten* is geschikt voor mensen die inmiddels gewend zijn aan zuren en waarvan de huid de zuren ook kan verdragen. Met het gebruik van 30% glycolzuur worden de huidcellen uit hen comfortzone getrokken waardoor ze flink aan het werk worden gezet. De peeling is onder andere geschikt voor een normale, droge, rijpere huid, onregelmatige probleemhuid, verstopte poriën, verslapte huid, fijne lijntjes en zonbeschadigde huid.

Key ingrediënten zijn:
• 30% glycolzuur: exfolieert, hydrateert, vermindert pigmentatie, verheldert de teint en geeft een boost voor de aanmaak van collageen.
• Hyaluronzuur: hydrateert
• Kamille: kalmeert en verzacht

De behandeling bestaat uit een huidanalyse met de Captur Pro, een dubbele oppervlakte reiniging, optioneel een dieptereiniging (afhankelijk van de huid), peeling 30% glycolzuur, dubbele na-reiniging, aanbrengen van een serum, masker en afsluitend het aanbrengen van oog crème en een passende dag-/nachtverzorging.

*Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intake en het invullen van een toestemmingsformulier plaats, hierbij krijgt u ook een formulier met informatie voor thuis om uw huid van de juiste nazorg te voorzien. De behandeling zelf duurt 60 minuten. Met de overige tijd nemen wij de tijd om de behandeling met u door te nemen en de formulieren in te vullen.

Clear Skin Treatment (ACNE BEHANDELING)

Deze behandeling is specifiek gericht op de acne huid, huiden met onzuiverheden, roodheden, puistjes en mee-eters. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan het verminderen van de acne, en het verbeteren van de huid, met producten die gericht zijn voor deze huidtypes. De behandeling bestaat uit een huidanalyse met de Captur Pro, een dubbele oppervlakte reiniging, een diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, een masker, en afsluitend een oog crème en een passende dag-/nachtverzorging.

Boost Your Skin!

Bij de gezichtsbehandelingen van 60 minuten of langer is het mogelijk om een upgrade toe te voegen. Hierbij wordt het ‘standaard’ masker vervangen voor een peel off masker, maskers welke gericht zijn op het dieper doordringen in de huidlagen, waarbij werkstoffen tot diep in de huid doordringen. Met deze maskers kun je een extra boost geven voor het verbeteren van de huid & het aanpakken van het gewenste aan te pakken huidprobleem. De kosten hiervan bedragen €15,-

Prijslijst Gezichts
behandelingen

Quick Cleansing Treatment
€ 40,-
Basic Treatment
€ 65,-
Liquid Gold Treatment
€ 75,-
30% Glycolic Acid Peel Treatment
€ 85,-
Quick Cleansing Treatment
€ 40,-
Basic Treatment
€ 65,-
Liquid Gold Treatment
€ 75,-
30% Glycolic Acid Peel Treatment
€ 85,-

Vakantie

Wegens vakantie ben ik gesloten van 3 tot en met 13 augustus.